Loading...
Hjem| PERSONVERN

PERSONVERN

Joyaskonorge Shoe Warehouse, Inc. («Joyaskonorge») samler inn kundeinformasjon for å forenkle og forbedre handleopplevelsen din. Denne personvernerklæringen ("Retningslinjene") er ment å hjelpe deg med å forstå hvilken informasjon vi samler inn om deg når du besøker en av butikkene våre eller nettsidene våre, hvordan vi bruker og deler denne informasjonen, og sikkerhetstiltakene vi har på plass for denne informasjonen. . Disse retningslinjene gjelder for informasjonen som samles inn i noen av våre butikker, på telefon og via nettsidene våre som lenker til denne policyen. Referanser til Joyaskonorge.com skal generelt referere til alle Joyaskonorge sine nettjenester, inkludert mobilapplikasjoner. I denne policyen betyr "vi" og "vår" Joyaskonorge, og "du" betyr enhver person som besøker nettstedet vårt, bruker mobilapplikasjonen vår eller besøker våre amerikanske butikker.

INFORMASJON VI INNSAMLER OG HVORDAN VI BRUKER DEN

"Personlig informasjon" betyr informasjon som identifiserer, relaterer til eller beskriver, direkte eller indirekte, en bestemt person, slik som navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer.

Vi samler inn følgende kategorier av personlig informasjon gjennom Joyaskonorge.com, våre butikker, kundeservice og annet, og bruker den til typiske forretningsmessige, operasjonelle og kommersielle formål (inkludert for å forsvare og beskytte oss og andre mot skade eller juridiske krav, og som kreves av gjeldende lov) og som beskrevet mer spesifikt nedenfor:

 1. Personlige identifikatorer. Vi mottar personlige identifikatorer (som ditt navn, telefonnummer, e-postadresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, passord, enhets-IDer og IP-adresse), personlige identifikatorer til andre (som en ordremottakers navn og adresse) og bruker dem til å svare på forespørsler, oppfylle og levere bestillinger for varer og tjenester, behandle returer eller bytte, kontakte deg eller andre om en bestilling eller levering, legge til rette for undersøkelser, kampanjer, konkurranser og konkurranser, administrere kontoer og preferanser, legge til rette for belønningsprogrammer og kontoer og for å kommunisere med deg for markedsførings- og informasjonsformål. Vi oppretter også et kundenummer når du foretar et kjøp og et Joyaskonorge VIP Rewards-nummer når du registrerer deg som medlem, slik at vi kan identifisere deg. Vi kan også motta førerkortnummeret ditt når du returnerer produkter, som vi bruker for å forhindre svindel og for å oppfylle juridiske forpliktelser.
 2. Innhold i melding og produktanmeldelse. Vi samler inn meldingene du sender inn via kontakt, registrering, spørreundersøkelser, kjøps- og produktvurderingsskjemaer på Joyaskonorge.com, for eksempel kundeserviceforespørsler, meldinger til mottaker av levering og leveringsinstruksjoner. Vi bruker denne informasjonen til å svare på og oppfylle dine forespørsler, bedre forstå dine behov og preferanser, forbedre og tilpasse produkttilbudene våre til deg og forbedre Joyaskonorge.com og våre tjenester og varetilbud.
 3. Audio og visuell informasjon. Vi mottar alle digitale bilder du sender inn gjennom Joyaskonorge.com og legger ut denne informasjonen til offentlige områder på Joyaskonorge.com etter din anvisning. For å beskytte deg og andre, overvåker og tar vi opp video og tar bilder av de offentlige områdene i butikker for sikkerhet, svindel, tapsforebygging, hendelsesrapportering og andre operasjonelle formål. Vi kan ta opp telefonsamtaler til kundeservice for kvalitetsformål og for å oppfylle våre juridiske forpliktelser.
 4. Økonomisk informasjon. Vi mottar finansiell informasjon (som betalingskort og bankkontoinformasjon) for å behandle betalinger for varer og tjenester du kjøper på Joyaskonorge.com.
 5. Informasjon om kommersielle transaksjoner. Vi samler inn og genererer kommersiell transaksjonsinformasjon (som registreringer av varer og tjenester som er kjøpt) når du foretar kjøp på Joyaskonorge.com og i butikker, og når du foretar kjøp ved å bruke det Joyaskonorge-merkede betalingskortet. Vi bruker denne informasjonen til å levere og oppfylle dine bestillinger, behandle returer eller bytte, forbedre tjeneste- og varetilbudene våre, skreddersy markedsføringstiltak og administrere kontoer, og for interne operasjoner og rapporteringsformål.
 6. Personlige karakteristikker. Vi mottar personlige egenskaper (som fødselsdatoen din og andres fødselsdato, informasjon om fottøystørrelse og lokalitet) når du gir oss informasjonen. Vi bruker fødselsdatoinformasjonen til å tilpasse tilbud og gaver. Vi bruker informasjon om fottøystørrelse for å gi deg produktene du bestiller og lagre innstillingene dine. Vi samler inn plassering når du sender inn anmeldelser, slik at vi kan tilpasse anmeldelsene for andre.
 7. Informasjon om geografisk plassering. Vi samler inn identifikatorer for mobilenheter og geografisk plasseringsinformasjon for besøkendes enheter i og rundt butikkene våre for å overvåke fottrafikk for å hjelpe oss å forstå hvordan shoppere beveger seg rundt i butikkene våre, identifisere hva kjøpere virker interessert i og forbedre handleopplevelsen.
 8. Inferences from the information listed above. Joyaskonorge bruker informasjonen som er oppført ovenfor for å trekke slutninger om preferansene dine (for eksempel dine foretrukne merker og stiler) for å hjelpe oss med å gi deg personlig tilpasset innhold og tilbud og hjelpe oss med å utvikle og tilby bedre varer og tjenester.

I tillegg kan vi og våre tredjepartspartnere, slik som annonsenettverk, widgets for sosiale medier og analyseleverandører, automatisk samle inn andre kategorier av personlig informasjon ved å bruke informasjonskapsler og lignende teknologi når du bruker Joyaskonorge.com, våre e-poster og i- lagre wi-fi-tjenester tilgjengelig i nærheten av eller i våre butikker. Vi bruker denne informasjonen til å tilby og forbedre vår nettside og ordrebehandling, for anti-svindelformål, for å skreddersy opplevelsen din på Joyaskonorge.com og vår markedsføringstiltak, for å tilby våre Wi-Fi-tjenester i butikken og for å lage samlede interne rapporter om nettstedbruk og aktivitet, for eksempel visninger av visse varer. Disse tilleggskategoriene kan bestå av:

 1. Online identifikatorer. Joyaskonorge kan samle inn IP-adressen din og andre enhets- og nettidentifikatorer når du bruker Joyaskonorge.com.
 2. Informasjon om geografisk plassering. Mange mobile enheter tillater applikasjoner å få tilgang til sanntids geo-plasseringsinformasjon. Vi kan også samle inn og bruke slik informasjon, med ditt samtykke. I tillegg kan noe av informasjonen vi samler inn, for eksempel IP-adresser, brukes til å beregne en omtrentlig plassering av enheten du bruker for å få tilgang til Joyaskonorge.com. Vi bruker stedsinformasjon for å forbedre og tilpasse funksjonene og funksjonaliteten til Joyaskonorge.com og varer og tjenestetilbud.
 3. Informasjon om nettstedaktivitet. Joyaskonorge kan overvåke og samle inn Joyaskonorge nettstedaktivitetsinformasjon og enhetsinformasjon, for eksempel nettstedsklikk, innhold og sidevisninger, nettstedet hver besøkende besøkte før nettstedet vårt, domenetype, nettleserversjon og internettleverandør.
 4. Konklusjoner fra informasjonen oppført ovenfor. Joyaskonorge bruker informasjonen som er oppført ovenfor til å trekke slutninger om handlepreferansene dine (som foretrukket merkevarer og stiler) for å hjelpe oss med å gi deg personlig tilpasset innhold og tilbud og hjelpe oss med å utvikle og tilby bedre varer og tjenester.

Avidentifisert eller aggregert informasjon.Vi avidentifiserer og/eller samler data vi mottar og kan bruke og avsløre dem til ethvert forretningsformål.

aaa